شیخالاسلام مولانا عبدالحمید، صبح امروز پنجشنبه (8 آذرماه 1403) در دومین نشست مدایران مدارس دینی اهلسنت سیستانوبلوچستان، توجه به دو بخش «تعلیم» و «تبلیغ» را از «وظایف ذاتی علما» برشمردند و بر لزوم «ارتباط اصلاحی» علما با تودۀ مردم تاکید کردند.
«هماندیشی در راستای پیشرفت مدارس دینی» هدف برگزاری این نشست است
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر امامجمعه اهلسنت زاهدان، مولانا عبدالحمید در این نشست که با حضور علمای برجسته و مدیران و جمعی از اساتید مدارس دینی اهلسنت سیستانوبلوچستان به میزبانی حوزه علمیه مدینةالعلوم خاش برگزار شد، «هماندیشی در راستای پیشرفت مدارس دینی» را هدف اصلی برگزاری نشست مدیران مدارس عنوان کردند.
مولانا عبدالحمید در ادامۀ سخنانشان «برنامهریزی و تلاش برای آبادانی و رونق مدارس» و «ارتباط با مردم در جهت تقویت دیانت» را از وظایف اصلی علما دانستند و گفتند: بقای مساجد و مدارس دینی در بقای دیانت و دینداری تودۀ مردم و جامعه است. اگر در جامعه غفلت و گناه باشد و مردم در اقامه نماز و عمل به سایر دستورات دین کوتاهی کنند طبعا اثرات منفی آن متوجه مساجد و مدارس دینی نیز میشود. اگر علما با مردم ارتباط داشته باشند و مردم را به سوی دین دعوت دهند این ارتباط موجب آبادی مدارس از نظر مادی و معنوی میشود. ما بعد از اتکا به خداوند متعال، به حمایت مادی و معنوی مردم نیاز داریم.
امامجمعه زاهدان افزودند: نقش علما در بخشهای «تعلیم» و «تبلیغ» بسیار سنگین است و تلاش در این راستا جزو مسئولیتها و رسالتهای ذاتی علماست. اگر علما به این رسالت عمل کنند میتوان امیدوار شد که در میان مردم بیداری بیاید و یا حداقل بیدینی در جامعه کمتر شود. لذا علما باید با مردم ارتباط اصلاحی داشته باشند و از هر فرصتی برای ادای رسالت و مسئولیت خویش استفاده کنند.
مسئول شورای هماهنگی مدارس دینی اهلسنت سیستانوبلوچستان در ادامه پیرامون پیشرفت مدارس گفتند: اصحاب مدارس باید برای آبادانی و پیشرفت مدارس نیز بسیار تلاش کنند. تجربۀ گذشته نشان داده که اگر مسئولین و اساتید مدرسه به وضعیت درس و حضور و غیاب طلاب در کلاسهای درس و همچنین سایر نیازهای ظاهری و باطنی طلاب بهطور کامل و جدی رسیدگی کنند مدرسه پیشرفت میکند و آباد میشود.
مولانا عبدالحمید در بخش پایانی سخنانشان در نشست مدیران مدارس دینی اهلسنت سیستانوبلوچستان، بر «حفظ امنیت استان» و «پیگیری خواستهها و مشکلات از راههای قانونی» نیز توصیه و تاکید کردند.