مولانا عبدالحمید در نشست نخبگان و فرهیختگان سیستان‌وبلوچستان با رئیس‌جمهور:

«مردم» مهمترین سرمایه‌های کشور هستند؛ با «توکل بر الله» و «اعتماد به مردم» می‌توانیم بر مشکلات فایق بیاییم

شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، بعدازظهر امروز پنجشنبه (1 آذرماه 1403) در نشست نخبگان و فرهیختگان سیستان‌وبلوچستان با رئیس‌جمهور در زاهدان، از مردم به‌عنوان «مهمترین سرمایه‌های کشور» یاد کردند و دو محور «توکل بر الله» و «اعتماد به مردم» را برای حل مشکلات و بحران‌های کشور لازم و ضروری دانستند.

 

سیستان‌وبلوچستان افراد شایسته و توانمندی دارد که می‌توانند در سطح ملی به کشور خدمت کنند
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان، مولانا عبدالحمید پس از خوشامدگویی به رئیس‌جمهور و هیئت همراه ایشان، گفتند: جناب آقای پزشکیان! قبل از هر چیز جا دارد از جنابعالی تشکر کنم که با بکارگیری شایستگان زنان و اقوام و مذاهب ایرانی در راستای اجرای عدالت و انصاف گام برداشتید. با اعتماد به یکی از افراد بومی سیستان‌وبلوچستان به‌عنوان استاندار درواقع به تمام بومی‌های استان امید دادید که به آینده خود و کشور و آب و خاک خودشان بیشتر امیدوار باشند. در استان سیستان‌وبلوچستان افراد شایسته و توانمندی هستند که می‌توانند در سطح ملی به کشورشان خدمت کنند.
ایشان افزودند: البته اینها گام‌های اولیه هستند و انتظار مردم آن است که در این راستا گام‌های بیشتر و سریع‌تری برداشته شوند، زیرا در شرایط کنونی که شاهد دشمنی دنیا هستیم نیاز داریم دل تمام طیف‌ها و گرایش‌های ملت ایران، اعم از موافقان و مخالفان و کسانی که دین دارند یا ندارند، را به‌دست بیاوریم. ما به حمایت این مردم نیاز داریم. رسیدن به خدا به‌جز با خدمت به مردم و جلب رضایت مردم امکان‌پذیر نیست.

 

از نخبگان استان‌های مختلف در مرکز کشور کار گرفته شود
امام‌جمعه زاهدان در ادامه گفتند: جناب آقای پزشکیان! درخواست ما از شما آن است که به مردم این استان و سایر استان‌ها اعتماد کنید و از نخبگان استان‌های مختلف در مرکز کشور کار بگیرید. بکارگیری نخبگان مناطق مختلف می‌تواند بهترین پل ارتباطی مناطق با مرکز کشور باشد تا هم مشکلات مردم به دولت و هم خدمات دولت در مناطق مختلف به مردم برسد.

 

سیستان‌وبلوچستان در «آموزش» در پایین‌ترین رتبه و در «تلفات جاده‌ای» در بالاترین رتبۀ کشوری قرار دارد
مولانا عبدالحمید در ادامۀ سخنان‌شان به بیان وضعیت استان سیستان‌وبلوچستان در بخش‌های مختلف پرداختند و گفتند: استان سیستان‌وبلوچستان در مقایسه با سایر نقاط کشور در بخش شاخص‌های آموزش‌وپرورش در آخرین و پایین نقطه در کشور قرار دارد و وضعیت آموزش‌وپرورش در این استان همواره رو به تنزل بوده و این وضعیت مخصوصا در روستاها بسیار فاجعه‌بار است. این درحالی‌ست که سیستان‌وبلوچستان بالاترین ضریب هوشی را در بین دانش‌آموزان کشور دارد که اگر زمینۀ آموزش کامل و صحیح آنها فراهم باشد می‌توانند برای تمام کشور مفید باشند.
ایشان در ادامه افزودند: سیستان‌وبلوچستان به‌دلیل جاده‌های نامناسب و نبود جاده‌های دوبانده در بخش تلفات جاده‌ای در بین تمام استان‌ها بالاترین رتبه را دارد. در این استان هنوز بزرگراه احداث نشده و پروژه‌هایی که در این زمینه آغاز شده‌اند هم حرکت لاک‌پشتی و بسیار ضعیفی دارند، درحالی‌که کارهای ترانزیتی در همین جاده‌های تنگ انجام می‌گیرند.
امام‌جمعه زاهدان خطاب به پزشکیان تصریح کردند: امیدواریم جنابعالی موضوع آموزش و تعلیم و همچنین موضوع جاده‌های استان را در اولویت برنامه‌های کاری خودتان قرار دهید.

 

بین مردم استان وحدت و همدلی وجود دارد؛ از دولت می‌خواهیم این وحدت را تقویت کند
ایشان افزودند: الحمدلله مردم استان سیستان‌وبلوچستان اعم از شیعه و سنی و سیستانی و بلوچ و… در کنار هم و با همدیگر همدل هستند و هر کسی طبق امور مذهبی خودش عمل می‌کند. مهم آن است که مردم در بازار و ادارات و عرصه‌های سیاسی نیز کنار هم باشند.
مولانا عبدالحمید تصریح کردند: درخواست ما از جنابعالی آن است که وحدت موجود در این استان را تقویت کنید. اگر ما در تمام ادارات و کارها کنار هم باشیم مطمئن باشید خودِ مردم از امنیت حراست و پاسداری می‌کنند و هزینه‌های تامین امنیت به صفر می‌رسد. زمانی‌که ما مردم خودمان را نگهداری کنیم هیچ شرور و دشمنی جرأت نمی‌کند در استان و منطقه ناامنی ایجاد کند.
ایشان اظهار داشتند: ما عضوی از بدنۀ ملت ایران هستیم و با تمام مردم ایران احساس همبستگی می‌کنیم و خودمان را در رنج‌ها و مشکلات‌شان شریک می‌دانیم. اگر در هر جایی از ایران به یک شهروند ایرانی حرمت گذاشته شود گویا به ما حرمت گذاشته شده است.

 

«تنگ‌نظری» دلیل مشکلاتی است که امروز کشور با آنها مواجه است/ با «تجدیدنظر در نحوه گزینش‌ها» می‌توانیم از شایستگان داخل و خارج کشور کار بگیریم
مولانا عبدالحمید در بخش دیگری از سخنان‌شان به «جایگاه و ظرفیت کلان ملت ایران» اشاره کردند و گفتند: ملت ایران از گذشته دارای فرهنگ غنی و کهن و ظرفیت کلانی بوده و ورود فرهنگ اسلامی در ایران سبب افزایش فرهنگ و ظرفیت این ملت شد.
ایشان «تنگ‌نظری» را دلیل بروز مشکلات در کشور عنوان کردند و گفتند: تنگ‌نظری دلیل مشکلاتی است که امروز کشور با آنها مواجه است. ما حلقه را تنگ کردیم و نتوانستیم از بسیاری از افراد شایسته و توانمند که ظرفیت بیشتری دارند کار بگیریم.
امام‌جمعه زاهدان خاطرنشان ساختند: اکنون حدود ده‌میلیون ایرانی در خارج از کشور زندگی می‌کنند و بسیاری هنوز هم از کشور مهاجرت می‌کنند. این افراد سرمایه‌های ایران و دارای استعداد هستند که کشورهای دیگر را آباد می‌کنند. امیدواریم شاهد روزی باشیم که بتوانیم ایرانی‌های خارج از کشور را با سربلندی به داخل کشور بیاوریم و از استعداد و ظرفیت آنها برای آبادانی کشور استفاده کنیم و همۀ ما برای ایران کار کنیم.
ایشان افزودند: در داخل کشور نیز افراد فرهیخته و توانمندی وجود دارند که ما می‌توانیم با تجدیدنظر در نحوه گزینش‌ها و وسیع‌تر کردن دایرۀ گزینش‌ها از افرادی کار بگیریم که توانایی و شایستگی و وجدان کاری بیشتری دارند.
مولانا عبدالحمید ادامه دادند: مردم مهمترین سرمایه‌های کشور هستند؛ اگر ما به الله تعالی توکل کنیم و به ملت ایران اعتماد کنیم و به آنها بها بدهیم می‌توانیم بر مشکلات و بحران‌ها فایق بیاییم.

 

حل‌وفصل مشکلات از راه «گفت‌وگو»، بهترین روش است/ دولت‌های غربی به‌جای صدور قطعنامه علیه ایران، از راه «گفتمان» وارد شوند
امام‌جمعه زاهدان در ادامۀ سخنان‌شان «تجدیدنظر در بعضی از سیاست‌ها» را خواستار شدند و گفتند: در تمام دنیا رایج است که در سیاست‌های خودشان تجدیدنظر می‌کنند. در کشور ما نیز بعضی از سیاست‌ها نیاز به تجدیدنظر دارند. بهترین روش آن است که مسائل و مشکلات را از راه گفت‌وگو با دنیا و با خودِ ملت حل‌وفصل کنیم.
ایشان افزودند: توصیۀ ما به سازمان ملل و دولت‌های غربی آن است که به‌جای صدور قطعنامه علیه ایران، از طریق گفت‌وگو و گفتمان وارد شوند. توصیۀ ما به مسئولان نیز آن است که باب گفت‌وگو را باز کنند. البته می‌دانیم که جنابعالی سعه‌صدر دارید و آمادۀ گفت‌وگو هستید.

 

چاپ

88 بازدید

منتشر شده در تاریخ : 1 آذر, 1403


تمامی حقوق طرح برای پایگاه اطلاع رسانی دفتر شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید محفوظ است. Copyright ©