مولانا عبدالحمید در جلسه مدیران مدارس دینی اهل‌سنت سیستان‌وبلوچستان:

«استقلال و همدلی علما» سبب رضایت پروردگار و مایۀ عزت در نزد مردم می‌شود

شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، امروز (4 مرداد 1403)، طی سخنانی در جلسه مدیران مدارس دینی اهل‌سنت سیستان‌وبلوچستان در زاهدان، از «وحدت، همدلی و هماهنگی بین علمای استان» ابراز خرسندی کردند و گفتند: همدلی، هماهنگی و وحدتی که بین علمای استان وجود دارد هم موجب رضایت پروردگار و هم مایۀ عزت و سربلندی در نزد مردم است.
ایشان بر لزوم «حفظ استقلال علما» نیز تاکید کردند و خاطرنشان ساختند: ما اهل تعامل و مدارا و وحدت هستیم و با اختلاف مخالفیم، اما حفظ استقلال علما در کنار تعامل و مدارا نیز بسیار حیاتی و مهم است. ما باید بر مسیر حق و درست حرکت کنیم. روش علمای حق در طول تاریخ همین بوده که بر مسیر حق حرکت کرده‌اند.
رئیس شورای هماهنگی مدارس دینی اهل‌سنت سیستان‌وبلوچستان در ادامه افزودند: الحمدلله علما و مردم ما در شرایط و اتفاقات اخیر در امتحانات و آزمایش‌ها صبر پیشه کردند و در این صبر، خیر کثیری وجود داشت. آیات قرآن بیانگر این است که چیزی بالاتر از «صبر» وجود ندارد که الله تعالی پیامبران را به آن توصیه فرموده است. الله تعالی با صابران است و برای صابران فیصلۀ خیر می‌فرماید.

 

ما همواره بر «رفع تبعیض» و «اجرای عدالت» تاکید کرده‌ایم
شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید حوادث جمعه‌های خونین زاهدان و خاش در سال 1401 را «ظلم آشکار» و «از آثار تبعیض» دانستند و گفتند: حوادثی که در زاهدان و خاش پیش آمدند هیچ توجیهی نداشتند و یک ظلم آشکار بودند. این اتفاقات از آثار تبعیض بود و ما از گذشته همواره بر رفع تبعیض و رعایت حق شهروندی تاکید کرده‌ایم، زیرا معتقدیم اگر تبعیض‌ها برداشته شوند سایر مسائل و مشکلات حل می‌شوند.
ایشان در ادامه خاطرنشان ساختند: ما همچنین بارها گفته‌ایم که مسائل ملی که متعلق به تمام ملت ایران هستند، برای ما در اولویت‌اند و مسائل قومی و مذهبی اولویت دوم ما است و با اجرای عدالت و تأمین آزادی‌ها مشکلات ملت ایران قابل حل‌ هستند.
مولانا عبدالحمید گفتند: خواستۀ ما این بوده و است که به خواسته‌های بحق تمام ملت ایران ازجمله خواسته‌های اقوام و مذاهب توجه بشود و آزادی‌های مذاهب به رسمیت شناخته شوند. خواسته‌ها و مطالبات ما خواسته‌های منطقی و در چارچوب دین اسلام، قانون اساسی کشور و قوانین بین‌المللی بوده‌اند.

 

«اوقاف اهل‌سنت» مستقل بشود
امام‌جمعه زاهدان در ادامه خواستار «استقلال اوقاف اهل‌سنت» شدند و گفتند: در عراق و امارات و بسیاری دیگر از کشورها اوقاف هر مذهب مستقل است و در امور مذهبی دیگران دخالت نمی‌شود. یکی خواسته‌های جامعه اهل‌سنت نیز این است که اوقاف اهل‌سنت مستقل باشد؛ دولت نظارت بکند، اما هیچ‌گونه دخالتی در امور مذهبی اهل‌سنت و مذاهب دیگر صورت نگیرد.

 

«تقوا و پرهیزگاری» بهترین لباس برای علماست
رئیس شورای هماهنگی مدارس دینی اهل‌سنت سیستان‌وبلوچستان در پایان سخنان‌شان گفتند: بهترین لباس برای علما «لباس تقوا و پرهیزگاری» است. شایسته است تمام گفتار و کردار علما برای رضای پروردگار باشد. علما باید با جامعه ارتباط داشته باشند و اوضاع مردم را از نزدیک مشاهده کنند و دلسوز دین و دنیای مردم باشند.

 

چاپ

105 بازدید

منتشر شده در تاریخ : 4 مرداد, 1403


تمامی حقوق طرح برای پایگاه اطلاع رسانی دفتر شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید محفوظ است. Copyright ©