شیخ‏ الاسلام مولانا عبدالحمید، امام جمعه اهل‏ سنت زاهدان، با اشاره به مشکلات اقتصادی، بر ضرورت به‌کارگیری همه توانمندی‌ها و پتانسیل‏های موجود در کشور در راستای اقتصاد مقاومتی تأکید کردند.

ایشان که در مراسم فارغ‏ التحصیلی طلاب حوزه علمیه مدینة‏العلوم خاش، سخن می‏گفت، با اشاره به نامگذاری سال جدید به سال “اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی” توسط مقام معظم رهبری، گفتند: دولت تدبیر و امید آستین همت را بالا زده ‌است و بیش از حد معمول به اقتصاد توجه می‏کند. آن طور که بنده شنیده‏ام بخش بزرگی از وقت جناب رئیس جمهور صرف مسائل مربوط به اقتصاد و سیاست خارجی می‏شود. در کنار مشکلات عدیده، یکی از بزرگترین مشکلات کشور مشکل اقتصاد و معیشت است.
امام جمعه اهل‏ سنت زاهدان ضمن فراخواندن سرمایه‌گزاران، کشاورزان، دامداران و صنعت‌گران به کمک در حل معضلات اقتصادی، ابراز داشتند: همه ما باید در حد توان و امکانات خود برای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی تلاش کنیم. سرمایه‌گزاران از فرصت به‌وجود آمده بهره ببرند و کارشناسان در چارچوب اقتصاد مقاومتی باید برنامه‏ریزی دقیق‏تر و وسیع‏تری بنمایند. اقتصاد مقاومتی بدون به‌کار گرفتن همه توانمندی‌های موجود در کشور امکان‌پذیر نیست. کشور ما دارای توانمندی‌های خوبی در عرصه‌های دامداری، کشاورزی، تولیدات صنعتی و سنتی است. استان ما و شهرستان خاش نیز دارای توانمندی‌های مطلوبی در این زمینه‌ها برخوردار است؛ توصیه بنده به کشاورزان، دامداران و صنعت‌گران آن است که به گسترش حرفه خود روی بیاورند و سرمایه‌داران هم کارخانجات تولیدی و کارگاه راه بیندازند.
شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی دقیق برای مهار بحران اقتصادی خاطرنشان کردند: همه ارگان‌ها و ادارات، به‌ویژه نهادهایی که در زمینه اقتصادی مسئولیت دارند، برنامه‌ریزی دقیق و سیاست‌گذاری درست و دقیقی برای حل بحران اقتصادی انجام دهند. تدبیر می‌تواند کارساز باشد نه تصمیمات اتخاذشده از روی احساس! پس باید اقدامات اساسی در این زمینه صورت بگیرد.
ایشان با توجه به اهمیت تقویت بخش فرهنگی و دانش در کشور ابراز داشتند: مسائل فرهنگی و علمی سرنوشت‌ساز و حیاتی هستند؛ برای تقویت بخش فرهنگ، علم و دانش باید تلاش بیشتری صورت بگیرد. توسعه و پیشرفت هر ملتی بستگی به پیشرفت آن ملت در فرهنگ و دانش دارد.
مولانا عبدالحمید افزودند: همان‌طور که برای رفع مشکلات و تحریم‏ها، ضمن حفظ حق هسته‏ای ملت ایران، مذاکرات در جریان است و ما امیدواریم این مذاکرات به‌نتیجه برسند، اختلافات دیگر نیز باید از راه گفتمان و مذاکره حل شوند و با سعه صدر و گفتمان می‌توان به صلح و امنیت دست یافت. توجه به مشکلات داخلی و خارجی و تقویت مناسبات می‌تواند بر محبوبیت مردم و کشور ما در سطح جهان بیفزاید.
امام جمعه اهل‏ سنت در بخش دیگری از سخنان خویش، اظهار داشتند: دولت تدبیر و امید و شخص جناب دکتر روحانی قول داده‏اند که با اجرای کامل قانون اساسی، از قانون‏گریزی و اعمال‏ سلیقه جلوگیری کنند؛ این امر بخش بزرگی از مشکلات را حل خواهد کرد. آزادی‏های قانونی برای همه تامین شده و نباید آزادی‏های مذهبی و دینی و نیز آزادی بیان و قلم محدود شوند. باید به مسئله مشارکت اقوام و مذاهب در تصمیم‌گیری‌ها و استخدام‌ها توجه بیشتری شود. این مسائل جزو وعده‌ها، برنامه‌ها و سیاست‌های جناب دکتر روحانی هستند. توجه به چنین مسائلی بر عزت و سربلندی ملت و دولت ایران در داخل و خارج کشور خواهد افزود.
ایشان ضمن تقدیر از تلاش استاندار سیستان وبلوچستان برای مشارکت اقوام مختلف در زمینه‌های مختلف، انتصاب دو معاون اهل‌سنت در استانداری و چند فرماندار، از جمله فرماندار خاش را قدم‌های مثبتی قلمداد کردند.

آنچه برای ما مهم است حفظ امنیت، اخوت و برادری است
مولانا عبدالحمید در پایان، با بیان اینکه “آنچه برای ما مهم است حفظ امنیت، اخوت و برادری است”، خاطرنشان کردند: باید در مقابل آنهایی که با این نوع سیاست مخالف‏اند، ایستادگی شود. سیاست مشارکت اقوام و مذاهب مختلف و سیاست اجرای قانون اساسی و گفتمان حتی با مخالفان، بهترین سیاست بوده و در مسیر اعتدال است. نظام جمهوری اسلامی و دولت تدبیر و امید، زمانی به اهداف خود خواهند رسید که ملت ایران به حقوق قانونی کامل خود برسد.
ایشان با خطاب قرار دادن اقشار مختلف جامعه، افزودند: باید در منطقه به هر نوع ناامنی، گروگان‏گیری، راه‌زنی و سرقت پایان داده شود و در این امر ریش‏سفیدان، علما، تحصیل‌کردگان و عموم مردم باید همکاری و در حد توان ایفای نقش کنند. ما باید برای عمران، توسعه و پیشرفت همه‌جانبه استان تلاش کنیم.

چاپ

976 بازدید

منتشر شده در تاریخ : 23 فروردین, 1393


تمامی حقوق طرح برای پایگاه اطلاع رسانی دفتر شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید محفوظ است. Copyright ©