- پایگاه اطلاع رسانی شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید - https://abdolhamid.net/persian -
مولانا عبدالحمید در دیدار خانواده‌های شهدای جمعه خونين زاهدان:

شهدای زاهدان و خاش مظلومانه و به‌ناحق کشته شدند

شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، سه‌شنبه (17 آبان 1401) در دیداری که خانواده‌های شهدای جمعه خونين زاهدان با ایشان در مسجد جامع مکی داشتند، با اشاره به شهادت جمع کثیری از مردم و نمازگزاران در حوادث 8 مهر و 13 آبان شهرهای زاهدان و خاش، این حوادث را «نتیجۀ تبعیض» دانستند و بر لزوم «مجازات شرعی و قانونی عاملان و آمران» جمعه‌های خونین زاهدان و خاش تاکید کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان، شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید در این دیدار ضمن تسلیت به بازماندگان شهدای جمعه خونین زاهدان و دلجویی از آنان، اظهار داشتند: در شهادت شهدای جمعه خونین هیچ شک و تردیدی نیست. شهادت این عزیزان غم‌واندوهی بر دل خانواده‌هایشان گذاشت. خداوند غم‌واندوه را از دل‌ها بردارد و اجر و پاداش و رحمت ویژه به آنان عنایت کند.
ایشان اضافه کردند: امروز تمام ملت ایران و دیگر ملت‌های آزاده، عدالت‌خواهان و منصفان دنیا با خانوادۀ شهدا همدردی می‌کنند و برایشان دل می‌سوزانند. خواب‌های بشارت دهنده زیادی برای شهدای جمعۀ خونین دیده شده است. شهدا پیش خدا رفته‌اند، درجه عالی کسب کرده‌اند و خشنود هستند و اصلاً دلشان نمی‌آید که نزد زن و فرزند و خانواده‌شان می‌بودند.
امام‌جمعه زاهدان به ‌ناحق‌ کشته‌شدن شهدای زاهدان و خاش اشاره کردند و گفتند: شهدای زاهدان و خاش مظلومانه و به ناحق کشته شدند و جواب سنگ را با گلوله دریافت کردند. خدا را شکر مسئولان استانی و کشوری به این نتیجه رسیده‌اند که نمازگزاران به‌ناحق کشته شده‌اند. همۀ شهدا چه در مصلا و چه در خیابان‌ها کشته شدند، مظلوم و بی‌گناه بودند.
مولانا عبدالحمید ادامه دادند: تا زمانی که مسئولین فاجعۀ خونین زاهدان را محکوم نکنند و عاملین و آمرین را به دادگاه و مقامات عالی معرفی نکنند و آنها به مجازات شرعی و قانونی نرسند، به هیچ‌چیزی راضی نخواهیم شد. محکومیت حادثه باعث تسلی خانواده‌ها می‌شود.
ایشان اضافه کردند: باید قاتلان قصاص و مجازات شوند تا در آینده کسی جرئت نکند، مردم را بی‌دلیل بکشد. به خانوادۀ شهدا و مجروحان اطمینان می‌دهیم، موضوع جمعه خونین را پیگیری می‌کنیم.
مدیر دارالعلوم زاهدان به آسیب‌های تبعیض در جامعه اشاره کردند و گفتند: امروز مردم ایران از تبعیض و نابرابری و نبود آزادی و عدالت شکایت دارند، ما نیز در این موارد شکایت داریم. حاکمیت بین ملت تبعیض قائل شد، درنتیجه این حادثه رخ داد. تبعیض تحقیر است و ملتی را به انزوا و حاشیه می‌برد.
مولانا عبدالحمید گفتند: حادثۀ جمعۀ خونین زاهدان برکات زیادی داشت. در جامعه روح دمید و باعث بیداری شد. همۀ مردم کنار هم جمع شدند، اختلافات داخلی را به‌آسانی حل کردند و انسجام و همبستگی آمد. قطعاً غفلت، مرگ و بیداری حیات یک ملت است.
ایشان به انگیزه‌های انقلابیون در سال 57 اشاره کردند و گفتند: انقلاب 57 برای آزادی قلم و سخن و رفع فشارها بود. آزادی، عدالت، مساوات و برادری حق ملت ایران است. باید حقوق همۀ اقوام، مذاهب، اقلیت‌ها و زنان رعایت شود. همۀ کشته‌شدگان در ایران در راه آزادی و رفع تبعیض‌ها به شهادت رسیدند.