پایگاه اطلاع رسانی شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید

باوجود گذشت 40 سال از عمر انقلاب، اهل‌سنت همچنان از «تبعیض» رنج می‌برند

شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید در دیدار ضیافت افطاری علما و فرهیختگان اهل‌سنت با رئیس‌جمهور که عصر شنبه (12 خرداد 1397) در سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد، «تبعیض» و «نابرابری» را از مهمترین مشکلات جامعه اهل‌سنت ایران برشمردند و از رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور خواستند که شخصاً برای حل مشکلات اهل‌سنت ورود پیدا کنند.
به گزارش واحد خبر پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان، مولانا عبدالحمید طی سخنانی در این دیدار ابتدا به پیام «حضور حماسی ملت ایران به‌ویژه اهل‌سنت» در دوازدهمین دورۀ انتخابات ریاست‌جمهوری اشاره کردند و گفتند: ملت ایران یکی از بهترین و بافرهنگ‌ترین ملت‌های دنیاست. حضور حماسی و پرشور ملت ایران به‌ویژه جامعه اهل‌سنت در انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری در سال گذشته حاوی یک پیام بزرگ بود؛ پیام این حضور این بود که ملت ایران خواستار تغییرات در بعضی از سیاست‌های کلی نظام است.
ایشان در ادامه خاطرنشان کردند: اهل‌سنت ایران نیز که گرفتار تبعیض و نابرابری بوده و از این موضوع به‌شدت رنج می‌برد، با شرکت پرشور خود در انتخابات ریاست‌جمهوری خواستار تغییرات و رفع تبعیض بودند.
مولانا عبدالحمید افزودند: مردم ایران برای تحقق این تغییرات جناب آقای روحانی را بهترین فرد تشخیص دادند، زیرا ایشان هم دارای تدبیر و اندیشه‌اند و هم دارای شجاعت؛ ‌لذا این حق ملت است که به خواسته‌های برحقش برسد.
مولانا عبدالحمید گفتند: جناب آقای روحانی! ما حامل گلایۀ برادران و خواهران اهل‌سنت از جنابعالی هستیم؛ بسیاری از دوستان با شرکت بنده در این ضیافت افطاری مخالف بودند، اما بنده به آنها گفتم که ما برای رئیس‌جمهور هزینه کردیم و نباید به این سادگی دست‌بردار شویم، بلکه باید حرف‌های‌مان را از نزدیک با ایشان مطرح کنیم.
ایشان در ادامه به بیان مطالبات اهل‌سنت از دولت و نظام پرداختند و خاطرنشان کردند: باوجود اینکه 40 سال از عمر انقلاب و نظام جمهوری اسلامی می‌گذرد اما متاسفانه هنوز جامعه اهل‌سنت با مشکل جدی «تبعیض» مواجه است. اهل‌سنت ایران می‌خواهند در سرنوشت خودشان دخیل باشند و در تمام مراکز تصمیم‌گیری و اداری کشور و نیز در نیروهای مسلح حضور داشته باشند و به وطن‌شان خدمت کنند.
مولانا عبدالحمید در ادامه به فرمان تاریخی رهبر معظم انقلاب در پاسخ به نامه‌ای که به ایشان نوشته بودند اشاره کردند و گفتند: در نامه‌ای که به محضر مقام معظم رهبری نوشته و در آن خواسته‌های اهل‌سنت مطرح شد، ایشان فرمانی مبنی بر رفع هرگونه تبعیض صادر کردند، اما متاسفانه هنوز نتیجۀ ملموسی در این خصوص به‌دست نیامده است.
ایشان تاکید کردند: جناب آقای رئیس‌جمهور! اهل‌سنت ایران در طول 40 سال عمر انقلاب، نظام جمهوری اسلامی را همراهی کرده‌اند؛ آنها وطن‌شان را دوست دارند و به نظام اسلامی وفادار هستند، اما باید به‌خواسته‌های قانونی‌شان برسند و از تبعیض نجات پیدا کنند.
مدیر دارالعلوم زاهدان تصریح کردند: شرکت‌کنندگان در این نشست، از جناب آقای رئیس‌جمهور می‌‌خواهند که ضمن ابلاغ سلام‌شان به مقام معظم رهبری، این خواستۀ جامعه اهل‌سنت را به ایشان برسانند که برای حل مشکلات و مسائل اهل‌سنت خود ایشان و ریاست محترم جمهور شخصاً ورود پیدا کنند و آنها را زیر نظر مستقیم خودشان بگیرند و به هیچ مسئول دیگری واگذار نکنند.
شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید در پایان سخنان‌شان بر لزوم «یکسان‌نگری» و «توجه به خواسته‌های اقوام و مذاهب» تاکید کردند و گفتند: کشور در شرایطی قرار دارد که بیش از هر زمانی به انسجام، وحدت و امنیت ملی نیاز دارد و این اهداف با یکسان‌نگری، توجه به خواسته‌های اقوام و مذاهب و رسیدگی به مشکلات‌شان متحقق می‌شوند.

خروج از نسخه موبایل